Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 28. januar 2009

Kortermet versjon *SOLGT*

Denne er bestillt til ei tulle på 2 år.Har laget en lignende tidligere men da langermet.Siden det ble penest med hvit ribb til det rosa og brune fant moren ut at det kanskje var smartest med en kort ermet versjon-så slipper den å bli så fort skitten.Ganske smart igrunn og jeg er spent på om de blir fornøyd. Mønster eget og alle stoffer fra S&S. (330 kroner)

3 kommentarer:

anna sa...

Underbar!!!

Retro Elephant sa...

Vilken söt :)

//Lina

Fit mum sa...

Nydelig! Har sett over en del bilder her; er så stilige modeller du lager! Liker effekten du får til med "puffermer" og bukseben!!