Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 25. desember 2008

Stjernelue

Denne ble sydd i en fei igår før vi skulle i kirka.Fant ut at vi ikke hadde matchende lue til kåpa så da var det bare å sette igang;) Annika ble rimelig fornøyd med "stjerne-prinsesse-lua"

6 kommentarer:

LinSar sa...

Härlig mössa på en ur gullig tjej

Marita sa...

Så fin!! Annika er ei så nydelig jente! Du er jammen kjapp når du har noe fore deg :) Håper dere hadde en fin julekveld (og dag). Fortsatt god jul i heimen :)

Lillis sa...

Utrolig bra! hun ble jo sååå søt med den og da!

Helena sa...

Vilken jättefin mössa!

Anonym sa...

For en fantastisk lue!! Har lett lenge etter en sånn lue, er det mulig å bestille en?

Heilt spesiell sa...

Det går bra å bestille ja,bare send meg en mail.Har ikke mer strykemerker til å ha på forann da,og bestiller nok ikke der på en god stund(dyr porto) men kan se om jeg finner noe annet?