Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 1. november 2008

Enda en kjole:) *SOLGT*

Disse to er bestillt til ett søskenpar.Fikk frie tøyler på applikasjon og ribb.Alltid gøy å gjøre en liten forandring fra tidligere klær. (300 for den minste og 360 for den største kjolen) Både badeanda og gyngehesten fant jeg i ei bok jeg har.Ble søte begge to synes jeg,og jeg liker godt at barn har barnslige og fargerike klær som disse.Ikke minst er de super myke og gode å ha på.

1 kommentar:

Rikke sa...

gleder meg til de dumper oppi postkassen