Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 4. november 2008

Elefantgenser *SOLGT*

Genser som matcher brun elefantbukse med turkis ribb.Denne er tiltenkt en liten Boye,men mulig den ble litt for stor(?) Den er str 104,men siden den er smal i fasongen og har ribb tenkte jeg den kunne brukes fra nå og litt lenge.Elefant applikasjonen er stoff fra Jofotex og resten er ribb fra S&S. Mønster opprinnelig fra Meedom form 1 men er gjort smalere samt lengre og med lengre ermer.Jeg liker ikke så godt at mønstrene er så vide i meedom boka så da mekker vi litt selv;) (320 kroner)

3 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vilken härlig idé! Gillar färgkombinationen!!!

Marita sa...

Kul genser! Stilig løsning på applikasjonen. Morsomt å følge med på det du legger ut. Fargene du kombinerer er herlige!

ikketikketheo sa...

Ooh, va härlig!! Den gillar jag skarpt!!! :)