Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 11. oktober 2008

Testing av nytt mønster+ overlock;)

Siden jeg ikke liker å teste nye ting på kjedelige stoffer måtte litt av "uglestoffet" mitt til pers;) Her har jeg testet ett nytt buksemønster(baby-bukse) Ville ha en variant som var mindre posete. Første buksa her ble for vid i livet,altså under ribben. Jeg sydde med 3 tråds overlock men liker bedre 4 tråder må jeg si.. Bukse nummer 2 liker jeg mye bedre. Mulig den er litt høy i livet og at det justeres til neste gang. Her er sydd med 4 tråds overlock+ stikninger på den vanlige maskina. Liker godt fasongen på beina,at de skrår litt inn.

2 kommentarer:

line sa...

så nydelige klær du lager. den røde kjolen med elefant var super skjønn.. skal legge deg til lista mi også :) og takk for komentar på bloggen min :)

OttoPippi sa...

Vad mycket snygga byxor du gjort sen sist!

Och stort GRATTS till overlocken :-) Visst är det kul med ny maskin!