Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 10. oktober 2008

Overlocken er i hus!!!!

Og sånn ser den ut!!*LYKKELIG* Da jeg fikk den på bordet ble jeg rett å slett skremt..men etter en time og to fant jeg ut at vi blir nok riktig gode venner;)
Min aller første søm*KRY* Overgangene er litt vanskelige,men øvelse øvelse tenker jeg;) Denne buksa ble litt skakk så den blir nok her da:) Bukse nummer 2 ble bra.Dette var knallkjekt.Har ikke testet annet enn 4-tråds overlock enda men det gikk ihvertfall bra,så får ta de andre sømmene etterhvert;)

2 kommentarer:

LykkeTROLL sa...

LITT misunnelig ;o)
Grattis med ny overlock !

Helena sa...

Grattis till overlock! Jättefina byxor!