Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 31. oktober 2008

"Erna-mapper" *SOLGT*

To nye strikkemapper ser dagens lys;) De er bestillt av ei koselig dame jeg kjenner.Ikke så mye å si om disse.Thilda-stoff utenpå ,hvit bomull inni den ene+lys blå glidelås og rødt dongeristoff inni den andre+rød glidelås.Den siste mappa var litt for tykk for overlocken min så der knota jeg.Var nok dongeristoffet som gjorde det.Det er mykt men litt tykt så da ble det nok litt mye. (280 pr stk)

1 kommentar:

fnurr sa...

den är jättefin! ser väldigt välsydd ut också!