Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 6. september 2008

Jeg har blitt nominert:)

Jeg har fått en "Award" for bloggen min av Mavia fra sykroken(http://hobbykrok.blogspot.com/). Tuuuusen takk det var utrolig koselig!!
Har ikke vært borti dette før jeg da så håper jeg gjør riktig..
Jeg skal ihvertfall nominere tre blogger som inspirerer meg.Jeg kunne nominert maaange flere men her er ihvertfall mine tre;)
OTTOPIPPI:
Du er bare utrolig inspirerende.Det du lager er forsegjort og jeg liker veldig godt fargesammensetningene dine.Jeg er stadig innom bloggen din og bli like facinert hver gang.
LILLIS:
Du er bare superflink!Jeg digger stoffene,fargesammensetningene,ja hele stilen din.Også her er ting forsegjort og lekre!
Her henter jeg mye inspirasjon.Vi har nok litt lik smak når det gjelder stoffer og jeg liker veldig godt fargene/stoffene du mixer sammen.Og du syr sinnsykt pent.Så flink vil jeg også bli....

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Alltså... TUSEN TACK SNÄLLA DU!!!!!! Jag blir så vansinnigt glad över detta må du tro!!! Hedrad!!! :-) :-) :-)

mamma i nord sa...

Å jøsses så koselig, og tusen takk for slike flotte ord.
Klem

Lillian sa...

Hei!!!! tusen takk! så utrolig kjekt!:) Takk for ros! kan sendende masse ros tilbake, for du lager utrolig masse kult!!! Stor klem fra Lillian

Heilt spesiell sa...

Dere har fortjent prisen alle sammen;)