Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 18. august 2008

Strikkepinneetui *Gitt bort*

Har hatt litt dilla på disse strikkepinne etuiene noen dager.Jeg strikker ikke selv da,vet knapt hva en rundpinne er ;) Så disse er til mor,svigermor og ei tante.Skulle være julegaver men hallo-jeg klarer jo aldri vente sååå lenge med å gi en gave...;)

3 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Jätte fina! :) Postade dina tyg idag :) Du borde ha dem senast på torsdag.

//Lina

OttoPippi sa...

Jösses vad fint och praktiska!!! Hur får du till de snygga siffrorna (är det så månne tro att du har en modern maskin? :-) .-) :-)). Vad kul det där med att inte kunna hålla sig när man gjort presenter. Förstår dig såväl för jag är likadan!
Ha det!!

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!!

Ottopippi:Dine kommentarer er alltid så kjekke å lese!
Tallene er det nok min symaskin som skal ha æren av;) Jeg har nettopp fått meg en Pfaff 2038.
Veldig fornøyd med den sålangt.