Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 13. august 2008

Gave til firlinger:) *Gitt bort*

Inne på sykroken(ett forum jeg er på) Har vi funnet ut at vi skal sy litt gaver til firlingene som kom til verden nå i sommer.Moren er alenemamma så hun har nok å henge fingrene i tenker jeg;).Her er mitt bidrag til de 4 jentene.Håper moren liker det jeg har laget:) (Den bakerste buksa er foresten lilla men ser litt mørk ut på bildet)

5 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vilken underbar idé att hjälpa en stackars fyrlingsmamma :-) :-) Jag tyckte det var mycket bara med tvillingar när de var små bäbisar! :-) Jättesöta, fina matchande byxor har du gjort :-)

Heilt spesiell sa...

Ja å jeg glemte å si at hun er alenemamma...!!Høres litt småstress ut ja;) Veldig gøy å kunne være med å hjelpe:)

Gulligan sa...

Instämmer med ottopipppi! Superfina byxor!!

Kånkarong sa...

Vilken fantastisk ide och roligt för alla sömmerskor att sy 4 matchande plagg!

OttoPippi sa...

Jösses!!!!! Är hon ENSAMmamma!! Då har du VERKLIGEN gjort en god gärning :-) :-)