Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 21. juli 2008

"svensk retro"

En kjapp tur innom Fretex idag og da fant jeg disse stoffene. Sammen med blå kantebånd ble det litt sverige-følelse gitt;) (250)Str 2 + ca.

2 kommentarer:

Gekko sa...

Så fint at du kommenterte i min blogg så jeg kunne finne veien til deg! Her var det jammen mye fint! Liker bloggnavnet ditt veldig godt også, hjemmesydd er jo virkelig helt spesielt!

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!!Jeg sniker litt rundt om på svenske blogger-utrolig mye fint,og til stor inspirasjon!Håper det er ok at jeg har linket til bloggen din,Gekko.
Kristin