Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 21. juli 2008

Det hele startet med....

...noen forklekjoler... Svigermor måtte på leting i skuffer og skap etter gamle sengesett og gardiner. Her er resultatet og vips var jeg bitt av basillen;)

2 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Tack skall du :) Du har själv en riktigt trevlig blogg, fina kläder du syr! Jag gillar den gröna klänningen :)
Jag har mycket av mumintyget som skjortan var sydd i, kan sälja en bit till dig om du är intresserad. Just det mumin-tyget är ett nytt tyg. Jag bor i Mumins hemland, Finland, och det är härifrån som jag hittar alla mumintyger, något är från tradera.

//Lina

Heilt spesiell sa...

Oi så gøy!!Sendte deg en mail jeg:)