Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 28. mai 2012

Nytt mønster- "solcaps"

Behovet for lette sommercapser har vært stor denne pinsen og jeg har lett til jeg ble blå i hodet etter de vi hadde ifjor men uten hell. Idag var det kaldere i været og jeg fikk sydd og testet litt ulike størrelser og varianter til jeg tilslutt ble fornøyd.
Først ut er en til Annika som var litt liten, hadde bittelitt for stor skygge og jeg fant ut at jeg ville laget den større med strikk i bak neste gang. Stoff fra Stoff og Design. no.


Så en til Anton, nokså lik modell men denne er med øreklaffer og knytebånd for litt kaldere og vindfulle dager. Stoff fra Panduro tror jeg. 




Med øreklaffer som treffer ørene perfekt- ikke verst;)



Til Annika og denne er med strikk bak. Kjempefornøyd med denne. Passe løs og sitter samtidig godt på. Herlig stoff fra Adly Bergan. 




Sist ut en til Anton men han sov da den ble ferdig. Superkult stoff som jeg ikke aner hvor er fra. 








8 kommentarer:

Gunnhild sa...

disse så helt supre ut!! aldri enkelt å finne hodeplagg som sitter godt, dekker godt, og som atpåtil er fine!! likte spess godt de med strikk bak!

Annwes sa...

Kjempeflotte solcapsar! Veldig lurt med strikk bak!

Tjooho! sa...

Kjempefine! :) Kan du tenke deg å dele mønstret med meg? :blunke: Eller evnt selge mønstret? Så veldig fine og praktiske ut! :)
Hilsen Tjooho! på sykroken. :)

Unknown sa...

Flotte luer! ...og selger du mønsteret så har du allerede en kunde her!! :) Det siste stoffet var knallflott!!

I en Sving sa...

Så stilige solcapser da :)

Ann Kristin sa...

Fantastisk fine capser! Jeg er også interessert i å kjøpe mønsteret;)

Ann Kristin sa...

Fantastisk fine capser! Jeg er også interessert i å kjøpe mønsteret;)

Anonym sa...

Jeg er på jakt etter en sollue/solhatt som beskytter ørene mot solen under ferie i syden. Gjerne en lue i bomull eller netting med skjerm og som samtidig dekke begge ørene.